Huwelijksfotograaf in het buitenland.


Een romantische huwelijk in Frankrijk


Toen Mieke en Arne me contacteerde of ik intersse had om hun romantisch huwelijk in het Zuiden van Frankrijk te fotograferen, was mijn antwoord yes please.

De klik was er al bij de videochat en op loveshoot verliep alles al heel vlot.

Enkele maanden later zakte ik af naar het mooie Chateau de Lerse in Perignac.

3 dagen vol plezier en een "beetje" drank en dit is het resultaat.

Dank u Mieke & Arne dat ik erbij mocht zijn.


ONTMOET HET KOPPEL.


Mieke & Arne


WAAROM IS EEN HUWELIJKSFOTOGRAAF VOOR JULLIE BELANGRIJK?


Omdat herinneringen vervagen en foto’s ervoor zorgen dat we onze (hopelijk) onvergetelijke dag ook echt nooit gaan vergeten. 

En om in de toekomst nog vaak te kunnen nagenieten van ons trouwweekend in Frankrijk, met familie, vrienden, … 


WAT DOEN JULLIE IN HET DAGELIJKSE LEVEN? WAT IS VOOR JULLIE BELANGRIJK?


Arne werkte bij KBC Bank als marketing en innovatie manager maar ruilt het bankwezen na de trouw in om in een Antwerpse start-up te gaan werken als marketing en sales manager. Mieke is medical advisor bij Pfizer en werkt samen met dokters en patiënten om informatie te verschaffen over geneesmiddelen die zeldzame ziektes bestrijden. 


We zijn beide sociale mensen met een brede vriendengroep. We gaan graag op reis, eten graag lekker en drinken graag wijn. We hebben een redelijk druk leven en bezoeken vaak veel vrienden en familie. Er is zelden een dag dat we niets te doen hebben … En als die er is, dan genieten we ook heel hard van een goede serie in onze zetel met onze twee katten. 

Wat is belangrijk in ons leven? Plezier maken, genieten, vooruitgaan, … 


HOE HEBBEN JULLIE ELKAAR LEREN KENNEN? LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT?


Geen liefde op het eerste zicht, maar een ’swipe met veel geluk’ (via Tinder dus). Maar we zaten in het middelbaar wel 4 jaar samen op school en Arne’s papa was de ex-klastitularis van Mieke. Ook woonden we maar op 1 km van elkaar in Diepenbeek, toch hebben we elkaar nooit ontmoet. Pas toen ik werkte, na mijn studententijd in Leuven (waar Mieke ook zat), zijn we elkaar tegengekomen via Tinder. En na een eerste date van 20 uur lang, kwam er nog een tweede en een derde en voilà, now we are getting married.


HOE GEBEURDE HET HUWELIJKSAANZOEK?


Het huwelijksaanzoek gebeurde in 2019 in Guatemala, tijdens een romantische overnachting in een top hotel in de jungle. Arne had op voorhand met de mensen van het hotel geregeld dat we een romantisch dineetje gingen doen in een klein hutje op een meer. Hier had Arne op voorhand de ring verstopt. Het was ook net de dag dat we 4 jaar samen waren en het thema was: dat vieren. Voor onze 4 jaar samen had Arne een gedichtje geschreven en dat eindigde met de grote vraag: wil jij samen met mij een toekomst bouwen?


WAAROM KOZEN JULLIE VOOR DE MOOIE TROUWLOCATIE VAN CHATEAU DE LERSE?


We kozen vooral voor een ‘weekend’ trouw in het buitenland (maar ook weer niet té ver) omdat we dan met een beperkte groep een leuk weekend kunnen doorbrengen zonder met 200 mensen handen te moeten schudden. We zijn heel wat locaties gaan bezoeken maar met Château de Lerse hadden we meteen een enorme klik, het is een prachtige locatie in de natuur die zelfs zonder decoratie al mooi is. 


HOE WILLEN JULLIE DAT JULLIE HUWELIJKSDAG HERINNERT WORDT?


Als een topdag met leuke mensen, goed eten waar niemand iets tekort gaat komen. Ongedwongen en origineel.


LEVERANCIERS:
Willen jullie na het zien van dit verhaal davidwagelmansphotography als jullie fotograaf op jullie huwelijk? In België of in het buitenland?

Kijk dan even in mijn portfolio of neem contact op voor mijn huwelijksbrochure.


Mieke & Arne


Enkele maanden voor ons huwelijk bleek er een misverstand te zijn rond de datum met onze eerst geplande huwelijksfotograaf. Achteraf bleek dit een geluk bij een ongeluk te zijn want zo kwamen we via via uit bij David. We maakten kort kennis via een Skype call en leerden elkaar beter kennen via een live shoot. Zijn aanpak maakte dat we ons snel op ons gemak voelde en het resultaat was dan ook prachtig. Enkele weken nadien daalden we af naar Frankrijk voor ons huwelijk. David was steeds aanwezig, legde elk groot en klein moment vast en dat zonder dat je het soms zelf doorhad. Na enkele weken ontvingen we reeds onze foto’s. We hebben zo genoten van alles opnieuw te beleven en het gevoel van de dag komt telkens terug wanneer we ernaar kijken. Ik zou zeggen, what do you want more? Nog eens een dikke Merci David!