Like what you see?


Helen & Marijn


We hebben het geluk gehad om David als fotograaf voor ons huwelijk te kunnen hebben in februari. Een geluk inderdaad, want al het contact verloopt op ZO een aangename, ontspannen manier en het resultaat is gewoonweg prachtig. Een absolute aanrader!!


Love Letters.

romantische foto van het bruidspaar in een kasteel in Chateau de Lerse, Frankrijk

“David zijn aanpak maakte dat we ons snel op ons gemak voelde en het resultaat was dan ook prachtig. We hebben zo genoten van alles opnieuw te beleven en het gevoel van de dag komt telkens terug wanneer we ernaar kijken. Ik zou zeggen, what do you want more? Nog eens een dikke Merci David!”

huwelijksfotograaf buitenland Sicilië

“Als iemand werkzaam in de videoproductie ben ik van nature nogal kritisch, maar toen we David's portfolio zagen, waren we direct overtuigd. Tijdens onze eerste ontmoeting was er meteen een klik. De prachtige foto's van onze bruiloft die we mochten ontvangen, overtroffen al onze verwachtingen. Ze waren zo indrukwekkend dat we ons tweede feest in Sicilië hebben verzet, zodat David met ons mee kon!”

bruid kijkt naar bruidegom in Labiomista,Genk

“Wij zijn lang op zoek geweest naar een fotograaf voor ons huwelijk. Via via zijn wij terecht uitgekomen bij David. Het klikte meteen en hebben daarom ook voor hem gekozen. Hij is de hele dag en avond aanwezig geweest op onze trouw. Hij leek wel één van de aanwezigen. David is een zeer aangename, vlotte fotograaf waar je je snel op je gemak bij voelt. Dit zie je ook aan de foto's. De foto's en het filmpje wat we achteraf hebben mogen ontvangen, zijn prachtig. We blijven nog altijd wegdromen!”

firstlook van het bruidskoppel met herfst kleuren in Oost-Vlaanderen

“6 maand na ons geweldig trouwfeest kunnen wij David alleen nog maar meer aanbevelen. Onze foto's zijn een prachtig aandenken. De romantiek, kleuren, details, sfeer, emoties... David stelt je meteen op je gemak waardoor de foto's als vanzelf gaan en je zeker niet het gevoel hebt dat je aan het poseren bent. Wanneer we de foto's herbekijken blijven we pareltjes vinden! <3”

koppel omhelst elkaar in Spanje

“Als fotograaf tijdens ons trouwweekend nabij Valencia hadden we met David een absolute voltreffer. Hij wist al onze gasten en onszelf te betoveren met zijn sprekende beelden. Creatieve en stijlvolle foto’s waarvan we nog steeds vele complimenten mogen ontvangen. Met veel oog voor detail maakt David van speciale momenten fantastische beelden en zorgt hij dat niemand zich daarbij ongemakkelijk moet voelen. Een prettig persoon met topmateriaal, en andersom.”

openingsdans van bruid en bruidegom voor tipi tenten in  oost-vlaanderen

“David was er bij van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat op onze grote dag, hij vond perfect zijn draai bij ons en onze families en dat resulteerde in een prachtig en zeer uitgebreid fotoverslag. Exact een jaar later verzorgde hij ook onze zwangerschaps shoot, alweer zijn de foto's absoluut geslaagd en de locatie waar hij ons mee naar toe nam was een pareltje. David is ook gewoon een hele innemende, aangename vent!
Wij raden hem aan iedereen aan!”

first look van bruid en bruidegom bij een boho huwelijk

“Mochten we 5+ hebben kunnen geven, hadden we dat zeker gedaan! Vanaf het moment dat we de website bezochten, wisten we dat we de juiste persoon voor ons gevonden hadden. Wij staan allebei niet graag voor de lens, maar David heeft ervoor kunnen zorgen dat we ons allebei comfortabel voelden. David is dan ook een heel vriendelijk, humoristisch, sociaal, gedreven en zacht persoon.Wij hebben dankzij David herinneringen die niemand voor ons zo perfect had kunnen vastleggen. Dank je wel dus, David!”

“Tijdens het intake-gesprek hadden we meteen een goed gevoel en was de beslissing snel genomen. Tijdens onze grote dag had David oog voor de kleinste details en deed hij enorm veel moeite (bv in de gietende regen ons opwachten). De foto’s zijn prachtig, hebben dat tikkeltje meer flair.”

huwelijksfotograaf limburg park ven

“Incroyable expérience avec David. Il nous a accompagné du début à la fin dans notre projet de mariage. David est quelqu'un qui cherche à réellement se connecter avec les personnes avec qui il travaille afin de compléter au mieux son approche qualitative.
Sans compter ses excellentes compétences de photographe, David est quelqu'un qui sait s'adapter et se montrer discret tout en étant d'un réel soutien.”

Bekijk de rest van de reviews op Google.