Like what you see?


Helen & Marijn


We hebben het geluk gehad om David als fotograaf voor ons huwelijk te kunnen hebben in februari. Een geluk inderdaad, want al het contact verloopt op ZO een aangename, ontspannen manier en het resultaat is gewoonweg prachtig. Een absolute aanrader!!


Love Letters.

bruid kijkt naar bruidegom in Labiomista,Genk

“Het klikte meteen en hebben daarom ook voor hem gekozen. Hij is de hele dag en avond aanwezig geweest op onze trouw. Hij leek wel één van de aanwezigen. David is een zeer aangename, vlotte fotograaf waar je je snel op je gemak bij voelt. Dit zie je ook aan de foto's. We blijven nog altijd wegdromen!”

romantische foto van het bruidspaar in een kasteel in Chateau de Lerse, Frankrijk

“David zijn aanpak maakte dat we ons snel op ons gemak voelde en het resultaat was dan ook prachtig. We hebben zo genoten van alles opnieuw te beleven en het gevoel van de dag komt telkens terug wanneer we ernaar kijken. Ik zou zeggen, what do you want more? Nog eens een dikke Merci David!”

firstlook van het bruidskoppel met herfst kleuren in Oost-Vlaanderen

“6 maand na ons geweldig trouwfeest kunnen wij David alleen nog maar meer aanbevelen. Onze foto's zijn een prachtig aandenken. De romantiek, kleuren, details, sfeer, emoties... David stelt je meteen op je gemak waardoor de foto's als vanzelf gaan en je zeker niet het gevoel hebt dat je aan het poseren bent. Wanneer we de foto's herbekijken blijven we pareltjes vinden! <3”

“Vanaf de eerste ontmoeting tot de loveshoot zorgde David er voor dt je je op uw gemak voelde. Geen ongemakkelijkheden of awkwardness, enkel het gevoel alsof je iemand al jaren kent. David is dan ook een fotograaf, die echt de tijd nam om ons als koppel te leren kennen. Geen gehaast gedoe, alles op ons tempo.

Dankjewel David voor de tijd, het geduld, en voor het onbeschrijfelijk gevoel als wij terugkijken naar de foto's!”

Bekijk de rest van de reviews op Google.