Kato & Wouter

Het Goed Van Gothem (video)

Kato & Wouter

Wanneer geluk een gouden randje krijgt (slideshow)

Een Betoverende Huwelijksdag van Kato en Wouter bij Het Goed van Gotem


Oh croissant, of wanneer geluk een gouden kantje krijgt.`


Een Betoverende Huwelijksdag van Kato en Wouter bij Het Goed van Gotem


Intro

Op een sprookjesachtige dag beleefden Kato en Wouter een onvergetelijke bruiloft te midden van de idyllische setting van Het Goed van Gotem. Van betoverende tuinen tot historische pracht, dit was een dag doordrenkt met liefde en magie.


De Adembenemende Locatie

Het Goed van Gotem bood het perfecte decor voor de liefdevolle verbintenis van Kato en Wouter. Te midden van weelderige bloemen en groene bomen gaven ze elkaar het jawoord in de pittoreske tuinen, waardoor een atmosfeer van romantiek en elegantie ontstond.


Een Ceremonie vol Emoties

Onder leiding van een gepassioneerde trouwambtenaar werd de ceremonie doordrenkt met emotie en oprechtheid. Familie en vrienden waren getuige van het intieme moment waarop Kato en Wouter elkaar eeuwige trouw beloofden, met als hoogtepunt een hartstochtelijke kus die de liefde bezegelde.


Feesten in Stijl

Het feest barstte los tijdens een receptie doordrenkt van vreugde. Gasten werden getrakteerd op culinaire hoogstandjes te midden van de weelderige omgeving van Het Goed van Gotem. Toosten werden uitgebracht, en speeches weerspiegelden de diepte van de liefde tussen het pasgetrouwde paar.


Het Huwelijk Vastleggen

Het idyllische decor bood niet alleen een visueel feest voor de aanwezigen, maar ook een prachtig canvas voor [Fotograaf Bedrijfsnaam]. Het getalenteerde team legde elk emotioneel moment en elke glimlach vast in betoverende beelden, waardoor de herinneringen voor altijd werden gekoesterd.


Culinaire Verwennerij

De culinaire magie van het Goed Van Gothem voegde een extra laag van verfijning toe aan het festijn. Gasten werden verwend met heerlijke gerechten die perfect pasten bij de prachtige omgeving, waardoor de smaakpapillen werden betoverd.


De Perfecte Outfits

Kato straalde in haar prachtige bruidsjurk van Karolien Verstraeten, terwijl Wouter stijlvolle schoenen van Paul Smith droeg, afgestemd op zijn Cafe Costume-kostuum. De schoenen van Kato, verzorgd door Moments By Content, voegden een vleugje persoonlijkheid toe aan haar ensemble.


Schoonheid in Detail

Het talent van Ellen Asaert op het gebied van make-up en haar (MUHA) accentueerde de natuurlijke schoonheid van Kato, terwijl de prachtige ringen van Elisalee symbool stonden voor hun eeuwige liefde.


Perfect Gepland

De perfecte coördinatie van deze onvergetelijke dag werd mogelijk gemaakt door [The Beloved Nomad], hun toegewijde wedding planner. Elk detail werd zorgvuldig overwogen, waardoor het bruidspaar zich volledig kon concentreren op het vieren van hun liefde.


Bloemrijke Pracht

De betoverende bloemen, verzorgd door Hello Honey, voegden een vleugje natuurlijke pracht toe aan de dag. Elk arrangement was doordrenkt van elegantie en harmonie, passend bij de algehele esthetiek van de viering.


Conclusie:

Het huwelijk van Kato en Wouter op Het Goed van Gotem was een samensmelting van romantiek, schoonheid en vakkundigheid. Elk detail, van de jurk en schoenen tot de bloemen en ringen, werd met zorg gekozen en weerspiegelde de liefde en toewijding van dit bijzondere paar. Een dag die diep geworteld is in het hart, en een herinnering die voor altijd schittert als een heldere ster aan de huwelijksfirmament.
Vendors


Locatie: Het Goed Van Gothem

Bruidsjurk: Karolien Verstraeten

Schoenen Kato: Moments By Content

Schoenen Wouter: Paul Smith

Kostuum: Cafe costume

MUHA: Ellen Asaert

Ringen: Elisalee

Wedding planner: The beloved nomad

Bloemen: Hello HoneyWillen jullie na het zien van dit verhaal mij als jullie fotograaf op jullie huwelijk?

neem contact op voor mijn huwelijksbrochure.


Who knows who:

Kato en Wouter leerde ik kennen door de doorverwijzing van lieve Line en Zeno. ( allemaal huisartsen :))

Die me ook Anouk en Bob doorverwezen alsook Louise en Olivier en Anne en Martijn. Dus mega Big thanks :)