Kato & Wouter

Wanneer geluk een gouden randje krijgt

Huwelijksfotograaf in Limburg


Oh croissant, of wanneer geluk een gouden kantje krijgt.


Bij de eerst ontmoeting van Kato en Wouter was er een instant klik wat zeker belangrijk is, aangezien we toch de hele dag samen zijn.

De verlovingsshoot besloten we aan zee te doen, omdat Nieuwpoort voor hun een emotionele waarde heeft. Daar vroeg Wouter Kato ten huwelijk.

Omdat filmen mij ook wel ligt, zijn we nog eens gaan shooten aan zee (filmpje is coming) ;)


Geniet mee van hun fantastische dag.


Wie zijn jullie, en wat is belangrijk in jullie leven?


Wij zijn Kato en Wouter, allebei huisarts. We houden van reizen, lekker eten en muziek... Kortom: we zijn levensgenieters. Verder zijn we ook echte familiemensen. Familie, maar ook vrienden zijn zo’n belangrijk onderdeel van ons leven. Daarom zijn onze weekends vaak tjokvol gevuld met allemaal familie- en vriendenbezoekjes. Genieten!


Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Liefde op het eerste gezicht?


Wouter en ik hebben elkaar leren kennen in het 1e jaar geneeskunde aan de universiteit. Ik heb het gevoel dat ik hem pas echt heb leren kennen op de studenten doop. Wouter was toen zo galant en lief om mij te helpen bv hand aangeven bij opstaan of klimmen. Toen dacht ik ‘Héé, dat is hier interessant…’ 😉. Hoe verliep het huwelijksaanzoek?


Wouter heeft me ten huwelijk gevraagd op een weekend in Nieuwpoort. Ik wist dat hij een etentje had georganiseerd voor die avond, maar hij wilde me verrassen met ‘het restaurant’. Ik dacht dat ik de verrassing doorhad (en dat we naar het sterren restaurant gingen, waar we al lang over spraken), maar ik bleek er helemaal naast te zitten. We hadden afgesproken dat we langs de zeedijk en het staketsel van het appartement in Nieuwpoort-Bad naar het restaurant (in Nieuwpoort-Stad) zouden wandelen. Bij de uitkijktoren naast het staketsel, vroeg Wouter plots of we wilden gaan kijken naar het uitzicht. Ik was gehaast omdat ik dacht dat we te laat zouden zijn voor onze reservatie, tot Wouter zei dat hij dacht zeehonden te zien. Dat overtuigde me al snel. Afgeleid door de zeehonden en druk foto’s makend, had ik niet door dat hij zich zenuwachtig aan het klaar maken was om me ten huwelijk te vragen. 

Ook toen hij me vroeg om me mee te gaan naar de eerste verdiepen van de uitkijktoren, volgde ik zonder vragen te stellen. Hier had hij een romantisch tafeltje klaargezet met alles er op en eraan: een rode loper, kaarsjes, rozen, champagne, een grote schotel met zeevruchten… En dit alles met uitzicht op de zee en de vuurtoren… Toen hij op zijn knie ging zitten, wist ik het natuurlijk. Helemaal van mijn sokken geblazen! 


Jullie trouwlocatie, waarom kozen jullie deze locatie?


Onze feestzaal is het Goed van Gothem. We zijn helemaal verliefd geworden op de vierkantshoeve met de barn-style feestzaal! Een locatie die niet te klassiek is, met net dat tikkeltje meer karakter. Verder vonden we het ook een meerwaarde om samen met de suite op de locatie te kunnen overnachten. Het ontbijt the day after lijkt zo leuk om na te praten en vooral na te genieten. Waarom is een huwelijksfotograaf voor jullie belangrijk? En waaromkozen jullie mij?


Via onze vrienden, Line Surinx en Zeno Ghoos, hoorden we veel lovende woorden over hun trouwfotograaf. We waren dus al snel geïnteresseerd. Na de love shoot in Nieuwpoort, werden we alleen maar meer enthousiast! 

Ik hou sowieso heel erg van fotografie en maak zelf heel graag foto's. Van al onze vakanties bestaan bijvoorbeeld dikke fotoboeken. Heerlijk om door te bladeren. Het meest hou ik van foto's die naturel en spontaan zijn. En waarop de emoties van het moment gevangen worden. Dit sluit perfect aan bij het werk van David! Bovendien vonden we het belangrijk om een click te hebben met onze trouwfotograaf, zodat we met vol vertrouwen en zonder zorgen voor de lens konden staan. Die click was er vanaf moment 1 voor ons! 


Laatste vraag, hoe willen jullie dat jullie dag door jullie familie en vrienden herinnert gaat worden?


Het is the dream om er een super mooie, ontspannen, liefdevolle, zonnige dag van te maken. Waar liefde en gelukzaligheid centraal staan!
Mission Accomplished!!!


Vendors


Locatie: Het Goed Van Gothem

Bruidsjurk: Karolien Verstraeten

Schoenen Kato: Moments By Content

Schoenen Wouter: Paul Smith

Kostuum: Cafe costume

MUHA: Ellen Asaert

Ringen: Elisalee

Wedding planner: The beloved nomad

Bloemen: Hello HoneyWillen jullie na het zien van dit verhaal mij als jullie fotograaf op jullie huwelijk?

neem contact op voor mijn huwelijksbrochure.


Who knows who:

Kato en Wouter leerde ik kennen door de doorverwijzing van lieve Line en Zeno. ( allemaal huisartsen :))

Die me ook Anouk en Bob doorverwezen alsook Louise en Olivier en Anne en Martijn. Dus mega Big thanks :)