Een Betoverend Verhaal : Sarah en Kevin's Bruiloft in Hasselt CentrumEen Betoverende Huwelijksdag in Beeld: Het Verhaal van Sarah en Kevin

Als huwelijksfotograaf heb ik het voorrecht om de mooiste liefdesverhalen vast te leggen, en het verhaal van Sarah en Kevin is er een dat zeker een speciaal plekje in mijn portfolio verdient. Van de eerste ontmoeting op de werkplek tot het intieme feest in Park Ven, elk moment was doordrenkt van liefde en emotie, perfect vastgelegd door mijn lens.


De Ontmoeting op het Werk:

Als fotograaf vind ik het altijd inspirerend om de oorsprong van liefdesverhalen vast te leggen. Het begon allemaal op de plek waar ze hun dagen doorbrachten - op het werk. De vonk tussen Sarah en Kevin was onmiskenbaar, en ik voelde me vereerd om getuige te zijn van de liefde die groeide tussen deze twee bijzondere mensen.


De Schilderachtige Kerk van Hasselt Centrum:

Het moment waarop Sarah en Kevin elkaar eeuwige trouw beloofden in de kerk van Hasselt Centrum was magisch. Als fotograaf streef ik ernaar om niet alleen de gebeurtenis vast te leggen, maar ook de emoties en sfeer van het moment. De prachtige architectuur van de kerk diende als het perfecte decor voor hun belofte aan elkaar.


Intieme Viering in Park Ven:

Na de ceremonie verplaatste het gezelschap zich naar het betoverende Park Ven voor een intiem feest. Als huwelijksfotograaf was het een genoegen om de lachende gezichten, de liefdevolle blikken en de betekenisvolle momenten vast te leggen die deel uitmaakten van deze speciale dag. Elk beeld vertelt een verhaal van geluk en samenzijn.


Stijlvolle Details:

Sarah straalde in een prachtig Pronovias-kleed, zorgvuldig uitgekozen bij Le Chapeau. Kevin droeg een stijlvol kostuum van Suitsupply, dat perfect paste bij de elegantie van de dag. De juwelen, zorgvuldig geselecteerd bij La Croisette in Hasselt, voegden een vleugje verfijning toe aan Sarah's betoverende look.


Beauty in Detail:

Ine Bongaerts, verantwoordelijk voor haar en make-up, toverde Sarah om tot een stralende bruid. Elk detail van haar uiterlijk werd met zorg geperfectioneerd, en als fotograaf kon ik de transformationele momenten vastleggen terwijl Sarah zich voorbereidde om Kevin te ontmoeten aan het altaar.


Magische Klanken van Buscemi:

De muzikale sfeer van de dag werd verzorgd door niemand minder dan Buscemi, die met zijn betoverende melodieën de perfecte soundtrack creëerde voor deze onvergetelijke dag. De muziek vulde de lucht en zorgde voor een feestelijke sfeer die de liefde van Sarah en Kevin nog meer liet stralen.


VENDORS


Locatie: Park Ven

Bruidsjurk: Le Chapeau

Kostuum: Suit Supply

MUHA: Ine Bogaerts

Juwelen: La Croisette
Willen jullie na het zien van dit verhaal mij als jullie fotograaf op jullie huwelijk?

neem contact op voor mijn huwelijksbrochure.