Anouk & Bob

Huwelijksfotograaf in Vlaanderen


Herfsthuwelijk in het idyllische kasteel Orp


Ik leerde Bob en Anouk kennen door het huwelijk van Line en Zeno, beiden ook huisartsen. Hen leerde ik op hun beurt kennen door het buitenlands, Spaans huwelijk van Hanne en Marco. Wie ik op hun beurt leerde kennen door het huwelijk van Jolien en Robby.

Fun fact: De buren van Jolien en Robby hun huwelijk heb ik ook mogen fotograferen, namelijk het liefdesveld van Dorien en Michael (binnenkort op de blog, die trouwens ook weddingplanners aanbieden!).

Die trouw (van Dorien en Michael) had ik door Jan Bikkembergs van surfweddings die me vergezelde op het buitenlands huwelijk van Mieke en Arne (die je hier terugvindt) die ik op hun beurt had door een bevriend medefotograaf.

Zijt ge nog mee? :)


Mond aan mond reclame vind ik persoonlijk nog altijd de beste reclame . Dit helpt zeker als je niet zo gesteld bent op social media. Het is (in my opinion) persoonlijker en geeft net dat beetje meer. Old school you know ;)


Ma genoeg ingewikkeld gemaakt, hier wat over het supertoffe stralende koppel.

Het was een topfeest vol liefde en plezier.


Wat doen jullie in het dagelijkse leven...Hoe vullen jullie je dagen....Wat is belangrijk in jullie leven?


Bob is business development manager voor een medisch software bedrijf

Ik ben huisarts en doctoraatstudent aan de KUL

Wij hebben mekaar leren kennen via het roeiteam dus sport neemt een belangrijk stuk in van onze vrije tijd. Daarnaast gaan we graag lekker uiteten en gaan we op avontuurlijke vakanties. Wandelen en soms ook heftig Netflix bingen doen we ook graag samen.

Als laatste zijn we ook wel echte familie mensen, waar we graag en veel tijd mee spenderen.


Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Liefde op het eerste gezicht?


Het was zeker en vast liefde op het eerste gezicht voor mij althans (Anouk). Ik heb Bob de eerste keer gezien op een roeitraining. Hier had ik hem al meteen gespot. Daarna bleken we ook in dezelfde studentenvereniging te zitten. En daar op een cantus tijdens een zat momentje heb ik mijn move gemaakt. Bob zijn frank is wat later gevallen dus het heeft nog enkele weken geduurd eer dat we uiteindelijk een koppel waren.


Vertel me alles over het huwelijksaanzoek.


Bob heeft me ten huwelijk gevraagd midden in Corona. Er waren geen restaurants open en de avondklok ging in vanaf 20u. Toch heeft hij het geregeld gekregen om tijdens een overnachting in Brussel het hele restaurant van The plaza hotel te regelen voor ons tweetjes. Agv de zenuwtjes is hij na het aperitief al op zijn knie gegaan!! Ook prachtige locatie 😍

Jullie trouwlocatie, waarom kozen jullie het kasteel Orp?


Wij waren opzoek naar een authentieke locatie die wat klasse uitstraalde. Daarnaast wouden we er ook heel graag een weekend van maken samen met onze naaste familie en vrienden. Om er zo lang mogelijk van te genieten !!


Wat is het liedje van jullie openingsdans en waarom?


Bob luistert eigenlijk al heel lang naar jazz en blues en via hem heb ik het genre leren kennen. Dit liedje deed me daarom heel snel aan hem denken. Daarnaast vind ik de boodschap dat we altijd samen, naast elkaar staan als een in deze relatie heel mooi! (Stand by me - ben E King)


Waarom is een huwelijksfotograaf voor jullie belangrijk? En waaromkozen jullie mij?


Once in a life time! De vibe, sfeer en hoe je mensen en locaties op beeld zet is gewoon prachtig! Het straalt wat mysterie en absolute klasse uit. Je weet alle mensen te laten stralen en steekt er altijd wat van hun persoonlijkheid in. Daarnaast ben je ook ne kei toffe pé !!


Vendors

lama

Locatie: Kasteel Orp

Videograaf: films by David

Haar en make-up: Chicaz

Bruisdjurken: JPC Collection

Kostuum: Café Costume

Schoenen: Christian Louboutin

Juwelen: Optiek Van Dyck

Decoratie, bloemen en plannen: de bruid herself


Willen jullie na het zien van dit verhaal dat davidwagelmansphotography als jullie fotograaf op jullie huwelijk?

neem contact op voor mijn huwelijksbrochure.