Hey, ik ben David.


Kind van de jaren '80 met een liefde voor nostalgie, mijn gezin, muziek en goeie cinema.
Ik kan niet genoeg krijgen van tijdloze beelden zowel in foto als video.
Zelf ben ik gelukkig getrouwd en hebben we samen 2 kinderen en 2 poezen.
Ik ben mijn bomma en mama verloren in het jaar dat wij getrouwd zijn, dus een rollercoaster van emoties in 2009.
Doordat ik heel weinig foto's van hun heb is bij mij de liefde voor foto's en video ontstaan.

Wanneer ik huwelijken documenteer, is het mijn doel diezelfde conn

GET TO KNOW ME

“ELEGANCE MUST BE THE RIGHT COMBINATION OF DISTINCTION, NATURALNESS, CARE AND SIMPLICITY.”


Testimonials

“Het klikte meteen en hebben daarom ook voor hem gekozen. Hij is de hele dag en avond aanwezig geweest op onze trouw. Hij leek wel één van de aanwezigen. David is een zeer aangename, vlotte fotograaf waar je je snel op je gemak bij voelt. Dit zie je ook aan de foto's. We blijven nog altijd wegdromen!”

“David zijn aanpak maakte dat we ons snel op ons gemak voelde en het resultaat was dan ook prachtig. We hebben zo genoten van alles opnieuw te beleven en het gevoel van de dag komt telkens terug wanneer we ernaar kijken. Ik zou zeggen, what do you want more? Nog eens een dikke Merci David!”

“6 maand na ons geweldig trouwfeest kunnen wij David alleen nog maar meer aanbevelen. Onze foto's zijn een prachtig aandenken. De romantiek, kleuren, details, sfeer, emoties... David stelt je meteen op je gemak waardoor de foto's als vanzelf gaan en je zeker niet het gevoel hebt dat je aan het poseren bent. Wanneer we de foto's herbekijken blijven we pareltjes vinden! <3”

“Vanaf de eerste ontmoeting tot de loveshoot zorgde David er voor dt je je op uw gemak voelde. Geen ongemakkelijkheden of awkwardness, enkel het gevoel alsof je iemand al jaren kent. David is dan ook een fotograaf, die echt de tijd nam om ons als koppel te leren kennen. Geen gehaast gedoe, alles op ons tempo.

Dankjewel David voor de tijd, het geduld, en voor het onbeschrijfelijk gevoel als wij terugkijken naar de foto's!”

LET'S CONNECT AND GET TO KNOW EACH OTHER.

Are you ready to create priceless memories?

GET IN TOUCH