Festival van de Liefde

Dorien & Michael

Huwelijksfotograaf in Limburg


Je hebt boho huwelijken en dan heb je BOHO huwelijken.


Toen Dorien & Michael op gesprek kwamen om hun plannen uit de doeken te doen over hun festival van de liefde, was ik al zeer onder de indruk.

Maar eenmaal op de locatie aangekomen, was ik (de amerikanen hebben hier het ideale woord voor: FLABBERGASTED.

Buiten de magnifieke tent, hebben zij alles maar dan ook alles zelf gedaan, van eventjes gewoon een maisveld aanleggen, een enorme ronde toog bouwen, bloemen schikken, decoratie, ... you get the picture.


Indien interesse voor Dorien en Michael als jullie wedding en event planners: info@hoofremi.be of +32477471779

Zeker doen!!!!


Geniet mee van hun fantastische dag.


Ps: de lat voor toekomstige klanten is gelegd. Als bedankje voor de tofste fotograaf, maakte Dorien een heerlijke frangipane taart 😜 Just saying maar mijn klanten zijn de tofste.

Scroll helemaal naar beneden om de fantastisch lekker taart te zien



Wie zijn jullie?


Wij zijn Dorien en Michael. Michael is koeltechnieker , all around professionele klusjesman en gek van kippen.

Dorien werkt in het Genker plantencentrum, zorgt ervoor dat al onze dieren liefde en op tijd een massage krijgen. Houdt van bloemen en tuinieren.



Wat is belangrijk in jullie leven?


Als we maar buiten kunnen zijn en kunnen genieten van het oerdegelijke boerenleven. Onze eigen groenten kweken en ze daarna lekker klaarmaken, vinden wij heerlijk. Onlangs nog frietjes gemaakt van onze eigen patatten, lekker!


Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Liefde op het eerste gezicht?


We hebben elkaar leren kennen op de Chiro. Nee, het was geen liefde op het eerste gezicht, het was er vooral eentje met een hele lange aanloop. We kennen elkaar nu 11 jaar en we zijn 6 jaar samen. De vonk sloeg dus pas na 5 jaar over. Dat gebeurde op chirokamp in Eigenbilzen. Na nachten lang keuvelen en tanden poetsen, kwam er een eerste kus. Sindsdien zijn we team k(l)ussers for the win.


Hoe verliep het huwelijksaanzoek?


Dorien had op zaterdagavond na het avondeten (spaghetti mmmmmm) een afspraak voor decoratie van een communiefeest. Ondertussen bouwde Michael al een hele dag aan een romantische setting met veel hout en kaarslicht onder de kersenboom in onze tuin. Toen Dorien weg was naar de afspraak werkte Michael de laatste dingetjes af. Na laaaaaaaang wachten (Dorien bleef veel te lang weg) en veeeeeel kaarsjes aansteken, kwam Dorien eindelijk thuis. Er stonden kaarsjes op het padje dus ze wist al ongeveer wat er aan kwam! Eens aangekomen bij de 1000den kaarsjes kwam Michael van achter de houten wand. Vol zenuwen maakte hij het niet langer dan nodig. Hij ging op zijn knie en vroeg: "Dorien, wilt ge met mij trouwen?" Waarop zij antwoordde: "JA, sta maar rap terug recht!".



Jullie trouwlocatie, waarom kozen jullie deze locatie?


Bij ons op het veld, tussen de maïs. Omdat we zooooo genieten van de buitenlucht en we een feest in een tent het meest gezellig vinden. De voorbereidingen die erbij komen kijken vinden we allebei zo fijn. Tafels maken, bloemen kweken, decoratie maken, gras maaien, ... 'n Beetje kampvoorbereiding maar dan voor iets veel specialer 😄 We krijgen er energie van (maar 's avonds is ons lampje toch ook uit).



Waarom is een huwelijksfotograaf voor jullie belangrijk? En waaromkozen jullie mij?


We willen echte leuke foto's, geen gemaakte, geposeerde foto's. Gewoon zoals we zijn. We leerden jou kennen via Jan Bikkembergs en zagen al heel wat foto's. Erg mooi en telkens de mooie momenten vastgelegd, super!


Laatste vraag, hoe willen jullie dat jullie dag door jullie familie en vrienden herinnert gaat worden?


Als een dag van groot feest, heel ongedwongen. We moeten niet in het middelpunt van de belangstelling staan. Samen vieren, eten, lachen en dansen, da's het belangrijkste.


Vendors


Locatie: Liefdesveld van Dorien en Michael

Bruidsjurk: JB Couture

Kostuum: Topsuits

Bretellen: Zappas

Ringen: Zee Swennen Goud smid

Wedding planner, florist en deco: Dorien en Michael : info@hoofremi.be of +32477471779

Bloemen: Genker plantencentrum



Willen jullie na het zien van dit verhaal mij als jullie fotograaf op jullie huwelijk?

neem contact op voor mijn huwelijksbrochure.


Who knows who:

Dorien en Michael via Jan Bikkembergs van surfweddings die de planner was op het huwelijk van Mieke en Arne in Frankrijk.

Jolien en Robby de buren van Dorien en Michael (een van mijn allereerste huwelijken)


Dorien & Michael


David heeft ons Festival van de Liefde supermooi vastgelegd, wij waren zó hard onder de indruk van zijn prachtige foto’s. Speciale momenten, omhelzingen, spontane blikken, … geen momentje heeft hij gemist.