Festival van de Liefde

Dorien & Michael

EEN BETOVEREND BOHO HUWELIJK IN HET LIEFDESVELD: DORIEN & MICHAELJe hebt boho huwelijken en dan heb je BOHO huwelijken.


Toen Dorien & Michael op gesprek kwamen om hun plannen uit de doeken te doen over hun festival van de liefde, was ik al zeer onder de indruk.

Maar eenmaal op de locatie aangekomen, was ik (de amerikanen hebben hier het ideale woord voor: FLABBERGASTED.

Buiten de magnifieke tent, hebben zij alles maar dan ook alles zelf gedaan, van eventjes gewoon een maisveld aanleggen, een enorme ronde toog bouwen, bloemen schikken, decoratie, ... you get the picture.


Een Betoverend Boho Huwelijk in het Liefdesveld: Dorien & Michael

Op een zonnige dag in het pittoreske Liefdesveld kwamen Dorien en Michael samen om hun liefde te vieren in een boho-chic bruiloft die alle verwachtingen overtrof. Als huwelijksfotograaf was het een eer om getuige te zijn van dit unieke evenement, waar elk detail doordacht was en de liefde van het paar in elke hoek voelbaar was.


Locatie: Het Magische Liefdesveld

Dorien en Michael kozen voor een buitengewone setting voor hun speciale dag. Met een enorme eigen tent in de tuin, omringd door de natuur, creëerden ze een intieme en betoverende sfeer. Het Liefdesveld bood het perfecte decor voor hun boho huwelijk, waar de natuurlijke schoonheid samensmolt met de liefde die in de lucht hing.


De Bruid en Bruidegom: Stijlvol en Verfijnd

Dorien straalde in haar prachtige bruidsjurk van JB Couture, die perfect aansloot bij de bohemian stijl van de dag. Michael straalde eveneens in zijn kostuum van Topsuits, met bijpassende bretellen van Zappas die zijn look een vleugje vintage gaven. Samen vormden ze een adembenemend paar dat de aandacht trok van elke aanwezige gast.


Ringen die de Liefde Bezingen

De trouwringen, vakkundig vervaardigd door Zee Swennen Goudsmid, symboliseerden de eeuwige verbintenis tussen Dorien en Michael. De gepersonaliseerde ringen waren niet alleen een kunstwerk op zich, maar ook een tijdloos symbool van hun liefde en toewijding.


Do-It-Yourself Liefde: Planning en Decoratie door het Paar

Wat deze bruiloft echt bijzonder maakte, was het feit dat Dorien en Michael niet alleen het bruidspaar waren, maar ook de getalenteerde wedding planners, bloemisten, en decorateurs van hun eigen viering. Met een schat aan creativiteit toverden ze het Liefdesveld om tot een boho-paradijs, waar elke hoek een nieuw verhaal vertelde.

Voor wedding planning, bloemdecoraties en andere details kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Dorien en Michael via info@hoofremi.be of telefonisch op +32477471779.


Bloemenpracht van Genker Plantencentrum

De bloemen, een essentieel element van elke boho bruiloft, werden geleverd door het Genker Plantencentrum. Van kleurrijke boeketten tot prachtige tafeldecoraties, de bloemen voegden een vleugje frisheid en romantiek toe aan de festiviteiten.

Dorien en Michael's boho huwelijk was niet alleen een visueel feest, maar ook een viering van liefde, creativiteit en samenzijn. Als huwelijksfotograaf voelde ik me vereerd om deze unieke ervaring vast te leggen en te delen in de tijdloze beelden die hun liefdesverhaal vertellen. Een dag die zeker nog lang in de herinneringen zal voortleven als een prachtig hoofdstuk in hun liefdesverhaal.


Ps: de lat voor toekomstige klanten is gelegd. Als bedankje voor de tofste fotograaf, maakte Dorien een heerlijke frangipane taart 😜 Just saying maar mijn klanten zijn de tofste.

Scroll helemaal naar beneden om de fantastisch lekker taart te zienVendors


Locatie: Liefdesveld van Dorien en Michael

Bruidsjurk: JB Couture

Kostuum: Topsuits

Bretellen: Zappas

Ringen: Zee Swennen Goud smid

Wedding planner, florist en deco: Dorien en Michael : info@hoofremi.be of +32477471779

Bloemen: Genker plantencentrumWillen jullie na het zien van dit verhaal mij als jullie fotograaf op jullie huwelijk?

neem contact op voor mijn huwelijksbrochure.


Who knows who:

Dorien en Michael via Jan Bikkembergs van surfweddings die de planner was op het huwelijk van Mieke en Arne in Frankrijk.

Jolien en Robby de buren van Dorien en Michael (een van mijn allereerste huwelijken)


Dorien & Michael


David heeft ons Festival van de Liefde supermooi vastgelegd, wij waren zó hard onder de indruk van zijn prachtige foto’s. Speciale momenten, omhelzingen, spontane blikken, … geen momentje heeft hij gemist.